Search Show Menu
Home Latest News Menu
Moda

GIVEAWAY: Nike Air Force 1 su osvojili..

Buzz je prvi hrvatski sneaker station.

  • MIXMAG ADRIA
  • 10 February 2017
GIVEAWAY: Nike Air Force 1 su osvojili..

Nike Air Force 1 je sneaker ikona koja živi već dulje od tri desetljeća. Kako to biva sa svakom ikonom, obilježava je snažno ime dobiveno po legendarnom zrakoplovu koji je prevozio američkog predsjednika. Tenisice su dizajnirane 1982. godine, a od te je godine Force 1 doživio gotovo 2.000 varijacija i postao jedna od najpoznatijih tenisica u povijesti.

Forsice su prve košarkaške tenisice u kojima je korištena Nike Air tehnologija. Kada biste nekog starijeg Air Force 1 lovera upitali zašto toliko obožava upravo taj model, sigurno bi vam odgovorio zbog neopisivog osjećaja za vrijeme igre. Njihova prva kampanja imala je sasvim jednostavan, a efektan slogan: Air in a box, a to je zaista i bilo tako. Jastučić ispunjen zrakom po prvi puta u tenisici za košarku zaista je bila prava inovacija za Nike.

Air Force 1 je dizajniran u tri varijante: niske, mid i visoke. Od tenisica za košarku, Air Force 1 tenisice su ubrzo postale lifestyle sneaker trend te su ga prigrlile brojne svjetske zvijezde. Danas Air Force 1 tenisice možete vidjeti u svim prilikama, od školaraca do poslovnih ljudi.

Buzz, prvi sneaker station u državi, pravim sneaker loverima ovaj tjedan je pružio priliku da osvoje Nike Air Force 1 tenisice i to dva modela, po jedan ženski i jedan muški model. Sve što ste trebali napraviti jest točno odgovoriti na pitanje: Koji je naziv prve Nike Air Force 1 promo kampanje? Točan odgovor je "Air in a box", a Nike Sir Force 1 tenisice su osvojili: Helena Vojaković - Fingler i Dominik Marusinac. Molimo dobitnike da svoje osobne podatke pošalju na [email protected], a mail naslove Nike Air Force 1. Svima ostalima više sreće u narednim Mixmag natječajima.

Buzz Sneaker Station prati na Facebooku i Instagramu.

Load the next article...
Loading...
Loading...