Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Izvori kažu kako Soundcloud ima novaca za još samo 50 dana rada

Veliki dio zaposlenika tvrtke je ostalo bez posla

  • Mixmag Adria
  • 15 July 2017
Izvori kažu kako Soundcloud ima novaca za još samo 50 dana rada

Stvari ne izgledaju obećavajuće u sjedištu SoundClouda, s vijesti od prošlog tjedna kako su morali otpustiti 40 posto zaposlenika i zatvoriti svoj londonski ured. Novi izvještaj kaže kako imaju novaca za još 50 dana.

Prema izvješću TechCruncha, održana je video konferencija za zaposlenike kako bi im objasnili zašto je dio zaposlenika morao dobiti otkaz. U videu su osnivači Eric Wahlforss i ALex Ljung otkrili kako će s otkazima izdržati do četvrtog kvartala prema SoundCloud izvorima. Četvrti kvartl počinje za manje od 50 dana.

Ipak, SoundCloud je za TechCrunch rekao kako su "financirani za četvrti kvartal" nakon upita jesu ili informacije od izvora istinite. TechCrunch piše i kako je moral preostalih zaposlenika "zainsta nizak".

Najavljujući otkaze prošlog tjedna, Ljung je napisao: "Moramo osigurati naš put prema dugoročnom, neovisnom uspjehu. Kako bismo to napravili, potrebno je smanjiti trošak, nastaviti s rastom postojećeg oglašavanja i pretplata i nepopustljivog fokusa na našu jedinstvenu konkurentnu prednost - umjetnike i stvaratelje.

Vjeruje se kako kompanija, koja je primila 70 milijuna dolara financiranja od Twittera prošle godine, traži investitore.

Load the next article...
Loading...
Loading...