Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Kakao brend Coco Loko - "Kokain s pomoćnim kotačićima"

Tvrde da pruža euforiju sličnu ecstasyu

  • Mixmag Adria
  • 13 July 2017
Kakao brend Coco Loko - "Kokain s pomoćnim kotačićima"

Čokoladni prah koji se može i šmrkati, Coco Loko dobio je pažnju američkih senatora.

Distribuira ga Legal Lean Co., a proizvod sadrži kakao prah za koji kaže da daje "iznenadni nalet serotonina" koji pojačav vaše raspoloženje i stavlja vas "stanje euforije sličnoj osjećaju ecstasya".

No, demokratski senator Chuck Schumer nije impresioniran te se ne slaže s uporabom kofeina i "običnih energy drink sastojaka" u proizvodu.

Traži i istraživanje od američkog FDA (Uprava za hranu i drogu) a izjavio je i ovo: "Jasno je da se FDA mora probuditi i pokrenuti službeno istraživaanje i takozvani Coco Loko prije nego se previše mladih ljudi ošteti njime. Ovaj proizvod je kao kokain na pomoćnim kotačićima."

Coco Loko, za kojeg kažu da pruža i nalet endorfina i daje miran fokus, trenutno se prodaje za 19,99 dolara na Legal Lean web stranici.

Osnivač Legal Leana, Nick Anderson reagirao je na kritike ABC-eve emisije Good Morning America te rekao kako "nije bilo negativnog publiciteta, pa sam se osjećao da smo spremni," kako piše Guardian.

Anderson je rekao da je na proizvodnju ovog proizvoda utjecalo korištenje kakaa na partyjima u gradovima diljem Europe. Berlin je jedan od takvih gradova.

Pogledajte njihovu reklamu ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...