Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Klubovi na Ibizi mole za povećana ograničenja ilegalnim zabavama u vilama

"Vrijeme je da zaustavimo ovaj loš imidž"

  • Mixmag Adria
  • 17 August 2017
Klubovi na Ibizi mole za povećana ograničenja ilegalnim zabavama u vilama

Grupa ustanova na Ibizi lobira s lokanim vlastima da se uvedu stroge kazne i povećaju ograničenja za neprijavljene i ilegalne partyje.

Kao što piše Diario De Ibiza, Lesiure Association Of Ibiza (La Asociación Ocio De Ibiza) nedavno su objavili izjavu u kojoj traže "strože postupanje prema ilegalnim partijima, nešto što i nije novitet na otokou." Udruženje broji 27 prostora, uključujući Ushuaïa, Blue Marlin Ibiza, DC-10 i Café Mambo.

U istoj izjavi udruženje zahvaljuje vijeću San Joséa za njihovu "odlučnost u rješavanju ovih slučajeva". Općina je u nedavnom razdoblju izdala kazne od 84 tisuće eura "vlasnicima različitih privatnih kuća zbog organiziranja velikih partija kojima su, zbog prevelike buke, smetali susjedima".

Većina nelicenciranih događaja održavaju se u vilama. Prošle godine vijeće San Joséa je izdalo 14 upozorenja vlasnicima 7 kuća, a Lesiure Association Of Ibiza bi voljelo vidjeti još više takvih slučajeva: "Čini se da je potrebna veća predanost od strane vlasti s cijelog otoka u borbi protiv tajnih partija".

José Luis Benítez, menađer udruženja, smatra kako vila partyji daju Ibizi lošu reputaciju zbog "prostitucije i droge", i nadodaje kako je "vrijeme da se zaustavi loš imidž koji se ponavlja svakog ljeta."

Load the next article...
Loading...
Loading...