Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Koja etiketa je etiketa desetljeća? Vi odlučite

Odaberite etiketu koja je najviše utjecala na elektroničku glazbu do 2007 do 2017

  • Mixmag Adria
  • 6 April 2017
Koja etiketa je etiketa desetljeća? Vi odlučite

Posljednjih 10 godina bile su neke od najboljih za elektroničku glazbu ikad. Razmislite malo: 2007-2017 "lokani" žanrovi poput dubstepa, footworka, French electra, Ggoma, nu disca i LA beat scene pretvorili su se u globlni fenomen, zauvijek mijenjajući izgled naše kulture. Tu su i nebrojeni pod-žanrovi - UK funky, post-dubstep, nu rave, bass-house, lo-fi, deconstructed club - koji (iako kratko) je imao veliki utjecaj u undergroundu. I tko može ignorirati eksploziju housea, techna i usuđujemo li se reći, EDM-a? Jasno je da smo prošli kroz desetljeće koje je bilo uzburkano čistom, razuzdanom kreativnošću.

Nebrojene etikete su davale smisao ovom strastvenom periodu. One su odgovorni za njegovanje umjetnika i izdavanje traka koje su definirale eru. One su sastavni dio industrije i guraju tu kulturu svaki dan. Neke od ovih etiketa krenule su s radom davno prije 2007, neke su radile i čitavo desetljeće, a mnoge su osnovane relativno nedavno (ali ništa manje nisu utjecajne). Svi su doprinijeli revolucionarnom desetljeću.

Zato vas tražimo da glasujete za "Label Of The Decade". Istražite naš microsite kako biste pronašli etiketu vašeg izbora i glasujte. Uključili smo preko 200 etiketa.

Sretno glasovanje, i hvala na pomoći.

Load the next article...
Loading...
Loading...