Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Krenula je prodaja ulaznica za Lovefest

Zagrijavanje za festival održat će se Lovefest Fire partyjem u Beogradu

  • Mixmag Adria
  • 15 February 2017
Krenula je prodaja ulaznica za Lovefest

Jedan od najvećih muzičkih festivala u regiji, Lovefest, pod sloganom #NextLevel doživjet će svoje jedanaesto izdanje u Vrnjačkoj Banji, a sada znamo i datum festivala.

Od 3. do 5. kolovoza na četiri pozornice nastupit će više od 200 izvođača, među kojima će se, prema najavljivanjima organizatora, naći kultna imena svjetske elektroničke scene.

Pretprodaja prve ograničene serije ulaznica simbolično je počela 14. veljače, a ovaj limitirani broj karata namijenjen je samo najvatreijim i najbržim fanovima festivala ljubavi.

Posjetitelji imaju jedinstvenu priliku kupiti ulaznice po cijeni 19 EUR i uštedjeti gotovo 50%. Trodnevni kompleti mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta ww.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa. Prva faza prodaje trajat će do rasprodaje limitirane serije ulaznica, a poslije toga karte će biti dostupne po regularnoj cijeni. Prethodno izdanje Lovefesta posjetilo je više od 80.000 mladih iz čitave regije i svijeta, a ove godine se očekuje 100.000.

Lineup će biti poznat početkom ožujka.

Uz to, beogradski Lovefest Fire je gotovo rasprodan.

Svi oni koji s uzbuđenjem čekaju Lovefest 2017, za novo festivalsko izdanje moći će se zagrijatei 10. ožujka na novoj Lovefest Fire žurci u glavnom gradu. U beogradski Hangar stiže trenutno najtraženiji svjetski duo Pan-Pot, a uz njih će nastupiti i njemački DJ-evi Gregor Tresher i Michael Klein.


Ulaznica za ovaj događaj ostalo je još malo, a trenutna cijena od 1.600 dinara biti će aktualna do rasprodaje limitirane serije. Karte je moguće naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Load the next article...
Loading...
Loading...