Search Show Menu
Home Latest News Menu
The Lab

Lab LDN: Martin Buttrich b2b David Squillace b2b Timo Maas

Ovog petka Martin Buttrich predstavlja The Collaborator Series

  • Mixmag Adria
  • 30 November 2016
Lab LDN: Martin Buttrich b2b David Squillace b2b Timo Maas

The Lab LDN je Mixmagov i Coors Lightov tjedni live stream koji sponzorira Void Acoustics te gdje vam prezentiramo najbolje DJ-eve, direktno s našeg svjetski poznatog uredskog partyja.

Ovog tjedna ugošćujemo kolosalni trostruki back-to-back titana techa, Martina Buttricha, Davida Squillacea i Timo Maasa. Svaki selektor ima sjajnu karijeru u dance glazbi, isporučujući diskografiju prepunu bangera te ostavljajući trag na plesnim podijima na njihovim turnejama.

Posljednja kontribucija Martina Buttricha dance glazbi je projekt nazvan The Collaborator Series, u kojem njemački artist kombinira svoje talente s ostalim glavnim predstavnicima scene, izdavajući i svirajući na partyjima.

Iduće izdanje na njegovom vlastitom Rhytm Assault labelu je suradnja s Timo Maasom naslova 'Nacht Acht' i izlazi 2. prosinca. Fino napravljeni komad koji vjerno prikazuje talent oba producenta za kreiranje dancefloor rollera.

Njih dvojica su pozvali Davida Squillacea da im se pridruži na partyju u Loft Studios u Londonu ovog petka, a prije toga ih ulovite u The Lab LDN na 90-minutnoj sesiji.

Live stream počinje ovog petka, 2. prosinca u 17 sati GMT. Možete se uključiti i live preko Facebook stranice, a ako ne stignete gledati live, možete ga pogledati na MixmagTV-u od 18 sati GMT.

Pogledajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...