Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Lovefest festival u Vrnjačkoj Banji rasprodan

Do početka festivala ostalo je nešto više od 3 tjedna

  • Mixmag Adria
  • 13 July 2017
Lovefest festival u Vrnjačkoj Banji rasprodan

Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je nešto više od tri tjedna, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji već su rasprodani. Prema riječima organizatora gotovo svi smještajni kapaciteti rezervirani su nekoliko mjeseci unaprijed, a malo mjesta je ostalo i u službenom Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

Tako oni koji još uvijek nisu rezervirali smještaj mogu odabrati udoban krevet i boravak u novootvorenom hotelskom kompleksu ili se odlučiti za avanturu u Lovefest kampu. Ove godine kamperi ponovo stižu sa svih strana svijeta, a posjetiocima je dostupno još samo pedesetak slobodnih mjesta. Za sve goste kamp će biti otvoren već od 2. kolovoza, pa sve do kraja festivala, a više informacija o smještaju možete pronaći na www.lovefest.rs.

Izdali hotel godinu dana unaprijed

Zahvaljujući dobrom provodu na Festivalu i odličnoj usluzi, Dragan Jovanović, vlasnik jednog od hotela u Vrnjačkoj Banji kaže da je gotovo sve sobe izdao posljednjeg dana prošlogodišnjeg Lovefesta, kada mu je grupa gostiju iz Italije poručila da Lovefest 2017 neće propustiti.

“Kada su mi prošle godine rekli da će sljedeće ljeto ponovo doći kod mene, mislio sam da je to više bila ljubaznost, nego čvrsto obećanje. Međutim, ovog puta se vraćaju u još većem broju i ja sam spreman da im ponovo kažem 'buongiorno'”, rekao je kroz osmjeh gospodin Jovanović.“ Hotel je naš mali obiteljsko posao i jedini izvor prihoda, a period oko Lovefesta je uvijek signal za sigurnu zaradu i popunjene kapacitete”.

Promo cijena VIP ulaznica do 14. srpnja u ponoć

Za one koji sve nastupe izvođača na Fire pozornici žele gledati sa najboljeg mjesta, na raspolaganju su VIP ulaznice i to po promo cijeni od 39 eura. Akcija traje do petka, 14. srpnja u ponoć kada će karte poskupjeti.

Heineken Lovefest će ove godine trajati od 3. do 5. kolovoza, a na festivalu se očekuje više od 100 izvođača među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzyani, kao i Carl Craig koji se na festival vraća poslije četiri godine. Tijekom tri festivalska dana Vrnjačku Banju posjetit će više od 100.000 mladih iz cijeloga svijeta.

Load the next article...
Loading...
Loading...