Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Lovefest predstavio aftermovie kakav još niste vidjeli

Nesvakidašnji petominutni film

  • Mixmag Adria
  • 13 September 2017
Lovefest predstavio aftermovie kakav još niste vidjeli

Poslije ovogodišnjeg rekordnog Heineken Lovefesta, kojeg su posjetili mladi iz više od 36 zemalja svijeta, festival ljubavi je objavio i aftermovie. Kao da sva iznenađenja do sada nisu bila dovoljna, Lovefest je premašio sva očekivanja i predstavio nesvakidašnji petominutni film.

U filmu o ovogodišnjem festivalu glavne uloge ima zaljubljeni par, a radnja je smještena u daleku 2059. godinu. Prema brojnim komentarima fanova, aftermovie za Heineken Lovefest 2017 pomjerio je granice i premašio očekivanja mnogih, a organizatori najavljuju da iznenađenja tek dolaze.

Još dva velika Lovefest događaja do kraja godine

Već na početku jedanaestog izdanja festivala ljubavi, organizatori su najavili nove događaje koji vas uskoro očekuju u Beogradu. Prvi u nizu je Lovefest Fire, koji će 7. oktobra biti održan u Hangaru (Luka Beograd).

Zvijezda večeri bit će Chris Liebing, DJ koji je ove godine “zapalio” vatrenu binu Lovefesta. Prije njega nastupit će i DJ Deep, poznati producent kojeg ste ove godine imali priliku slušati na Energy Stageu.

Kao domaća podrška tu su Nikola Vemić i Nevena Jeremić.

Poslije prošlogodišnjeg uspjeha i nesvakidašnje suradnje Simfonijskog orkestra RTS-a i Jeff Millsa, maestro Bojan Suđić će ove godine zajedno s više od 60 članova Orkestra nastupiti s legendom Detroit techna Derick Mayem i svjetski poznatim pijanistom Francesco Tristanom.

Ulaznice za oba događaja su u prodaji u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa, a mogu se naručiti i na kućnu adresu putem www.lovefest.rs. Karte se mogu kupiti i online, a više informacija o tome možete saznati ako skinete aplikaciju Lovefesta.

Load the next article...
Loading...
Loading...