Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Maceo Plex i druga velika imena dolaze na Lovefest

OD 3. do 5. kolovoza / augusta

  • Mixmag Adria
  • 15 March 2017
Maceo Plex i druga velika imena dolaze na Lovefest

Lovefest, koji će se održati od 3. do 5. kolovoza / augusta broji svoje 11. izdanje u Vrnjačkoj Banji, objavio je svoj lineup.

Na Lovefest stiže jedno od najpoznatijih imena na sceni, Maceo Plex, poznat po kultnim izdanjima i brojnim nastupima. Pridružuje mu se i Loco Dice, dvije godine nakon svog zadnjeg nastupa u Srbiji.

Na Lovefest Fire Stage stiže i Luciano, izvođač koji svojim talentom i specifičnim zvukom definira elektroničku glazbu i pomiče granice te Carl Craig čiji se legendarni nastup na Lovefestu 2013. i dalje pamti.

Među kultnim svjetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Chris Liebing, Marcel Dettmann, Matador, Valentino Kanziani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia i mnogi drugi.

Na Enegry Stage stiže svjetska atrakcija Mall Grab, koji je gotovo preko noći postao zvijezda, jedan je od najtraženijih izvođača u underground glazbi, a prvi put stiže u Srbiju.

Uz sve nabrojane, dolaze i legende Joe Claussell i DJ Deep te Momin, DVS1 i Jamie 326.

Najavu za Live Stage koji će sadržavati brojna rock, pop i hip hop imena očekujte krajem ožujka / marta.

Novi trodnevni paketi po cijeni od 24 eura uskoro bi se mogli prodati, nakon čega cijena raste na 27 eura.

Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Load the next article...
Loading...
Loading...