Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Mark Knight stiže u Sarajevo

X Kultura

  • Mixmag Adria
  • 16 February 2017
Mark Knight stiže u Sarajevo

Mark Knight, cijenjeni londonski producent i jedan od najpoznatijih house DJ-eva koji je surađivao s mnogim poznatim imenima sa svjetske glazbene scene i osnivač ugledne house etikete Toolroom Records dolazi u Sarajevo.

Mark Knight je poznato ime i van krugova ljubitelja elektroničke glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy nagradu za rad na Black Eyed Peas platinastom albumu 'The-End' koji spada među 3 najprodavanija albuma na Beatrportovom ‘Best Sellers List’, te za IDMA nagradu za njegov tjednu radio emisiju Toolroom Knights.

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark je surađivao s imenima poput Carl Cox, Jeff Mils, Eric Prydz i mnogim drugima.
Kao producent je izgradio reputaciju s remiksevima i hitovima kao što su obrada 'Man With The Red Face' s Funkagendom, 'Downpipe' s Underworldom, 'Beautiful World' s Tiestom i 'Nothing Matters' sa Skinom.

Party X Kulture održat će se u Domu Mladih - Skenderija u Sarajevu 3. ožujka, a domaću podršku pružit će Six and Belly, Alexander de Funk, Eduy, Dynotic, Kopipest i Rajvosound!

Više informacija pronađite na Facebook eventu.

Load the next article...
Loading...
Loading...