Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Martin Shkreli konačno prodaje svoj jedinstveni album Wu Tang Clana na E-bayu

Neka nadmetanje počne

  • Mixmag Adria
  • 7 September 2017
Martin Shkreli konačno prodaje svoj jedinstveni album Wu Tang Clana na E-bayu

Bivši farmaceutski akvizitor, Martin Shkreli, o kojem smo već pisali, najavio je kako prodaje svoj jedinstveni album Wu Tang Clana, naslova 'Once Upon a Time in Shaolin'.

Shkreli, koji je najpoznatiji po tome što je kupio farmaceutsku tvrtku, a zatim povećao cijenu ključnog lijeka protiv HIV-a s 13 na 750 dolara, kupio je raritet od albuma, 'Once Upon A Time In Shaolin', na dražbi krajem 2015. godine za vrtoglavih 2 milijuna dolara.

Zloglasni Shkreli koji se suočava i s mogućnošću odlaska u zatvor zbog federalne prijevare, nedavno je na eBay postavio listu s informacijama o unikatnom albumu, zašto ga je kupio te se osvrće i na osude nakon inicijalne kupnje.

"Odlučio sam kupiti ovaj album kao poklon Wu Tang Clanu za njihove glazbene zasluge. Umjesto zahvalnosti, dobio sam prijezir od barem jednog njihovog člana (najmanje inteligentnog), a svijet je propustio vidjeti svrhu stavljanja ozbiljne vrijednosti iza glazbe. Bit ću znatiželjan vidjeti je li svijet zbilja cijeni glazbu približno koliko ja."

Do sada se za album na eBayu nadmeće 200 ljudi, a najveća ponuda je ona od $100,100. Shkreli ga zasigurno neće prodati po tako niskoj cijeni, iako je očito da ga ne prodaje zbog novca.

"Bilo kada mogu otkazati prodaju, a mogu i uništiti ovaj album u frustraciji. Polovicu novca od prodaje ću donirati za medicinska istraživanja. Ne prodajem album kako bih zaradio - moje tvrtke i ja imamo hrpu keša. Nadam se da se može naći netko s većim srcem za glazbu, tko će kupiti ovaj unikatan primjerak i učiniti ga dostupnim svijetu da ga čuje.", završio je Shkreli.

Njegov oglas pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...