Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Mixmag Adria i Future Sound of Zagreb poklanjaju ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala

FSOZ će se održati od 5. do 8. listopada

  • Mixmag Adria
  • 5 October 2017
Mixmag Adria i Future Sound of Zagreb poklanjaju ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala

Future Sound Of Zagreb već punih 18 godina predstavlja nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji ima veliki značaj za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane, klupske DJ scene i kulture gdje će se na jednom mjestu okupiti najbolji zagrebački DJ-evi te predstaviti raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektroničke glazbe svih žanrova; techno, tech, deep, house, psy, bass...

Ove godine festival postaje "punoljetan" i slavi jubilarnu 18. FSOZ godišnjicu, a nastupit će ukupno 50 poznatih DJ i Live Act izvođača.

Kao uvod u FSOZ festival 2017 u četvrtak 5.10.2017. od 19h u klubu Boogaloo organiziran je treći po redu "Elektronski okrugli stol", DJ tribina na kojoj će se razgovarati o raznim zanimljivim temama vezanim uz domaću elektroničku glazbenu scenu nakon koje slijedi lagani warm up party.

Drugi dan festivala, petak 6.10.2017. u DEPO klubu rezerviran je kao i do sada za FSOZ "New Talents“ na kojem će se predstaviti ukupno 6 DJ-eva nove generacije, a na trećem i glavnom danu, u subotu 7.10.2017. pleše se od 22-7h na čak 5 tematskih floorova s preko 30 izvođača u tri kluba: Depo, Museum Katran i SSI Katran.

Ovogodišnji "FSOZ Official Afterparty" održat će se u nedjelju 8.10.2017. u klubu Boogaloo.

Mixmag Adria u suradnji s FSOZ dijeli 3x1 ulaznicu za ovaj događaj. Sve što je potrebno napraviti kako biste osvojili ulaznicu, jest napisati komentar na objavu ovog članka na našoj Facebook stranici s odgovorom na pitanje: Koje godine je održan prvi Future Sound Of Zagreb i u kojem klubu? Pobjednike nasumično biramo i objavljujemo u petak, 6. listopada u 15:00.

Ulaznice pretprodaja

90 kn u pretprodaji - Vrijede za oba dana i ograničenim su količinama.

U subotu 7.10.2017. (na blagajni Katrana) od 22h:
100 kn do ponoći/120 kn nakon ponoći.

Ulaznica uključuje festivalsku narukvicu s kojom u subotu možete ući u sve klubove i na sve floorove.

Load the next article...
Loading...
Loading...