Search Show Menu
Home Latest News Menu
Video Blog

Mixmag Live: Bonobo DJ set

Village Underground

  • Mixmag Adria
  • 4 March 2017
Mixmag Live: Bonobo DJ set

U londonskom klubu Village Underground, 10. veljače je Mixmag snimio Bonobov DJ set.

Od početka novog milenija, Simon Green izbacuje diskografiju koja oduzima dah, što ga je obilježilo kao jednog od najvećih talenata elektronske glazbe, Kroz šest studijskih albuma je pokazao vještinu produkcije zvuka koji istovremeno emotivno rezonira i sposoban je nabrijati plesne podije. Bilo da je sam ili u orkestralnom aranžmanu, Green ulijeva dubinu osjećaja u svoje trake koje uvijek pogode bit.

Njegov pretposljednji album, ‘The North Borders’, bio je svjetska senzacija te je osvojio i top ljestvice elektronske glazbe s obje strane Atlantika. U sklopu svega bila je i turneja preko četiri kontinenta i 30 zemalja. Otprilike dva milijuna ljudi je vidjelo nastup 12-članog Bonobo benda.

Njegov posljednji, sedmi album, 'Migration', izašao je 13. siječnja preko Ninja Tune labela, a intervju s Bonobom, kao i priču o njemu s prošlomjesečne naslovnice, možete pročitati ovdje.

Rezidencija u renomiranom njujorškom klubu Output i brojni Outlier datumi u mnogim svjetskim klubovima su mu pružili mogućnost da testira trake i uvjeri se u njihov utjecaj na podiju. Greenovi DJ setovi temelje se na bogatstvu njegove kolekcije koju je prikupljao godinama, kako bi formirao ovakva živa glazbena putovanja kroz glazbu.

Ispod pogledajte Bonobov DJ set iz Village Undergrounda, a njegov Cover mix poslušajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...