Search Show Menu
Home Latest News Menu
Mixmag Live

Mixmag Live: Kristina Lalić, Tea Vučkovič, Staša Baštrica

Only Party @ Maximus

  • Mixmag Adria
  • 8 May 2017
Mixmag Live: Kristina Lalić, Tea Vučkovič, Staša Baštrica

Došlo je vrijeme i za treći u nizu partya Mixmag Live Only Party serijala u Maximusu. Sve je spremno za party na kojem će vas naše regionalne dame uvesti u ljetnu sezonu, ali i party koji će biti prava proslava uspješne prve polovice 2017. godine.

Iza mix pulta kotorske elektronske arene čekaju vas 26. svibnja/maja tri fantastične dame - Kristina Lalić, Tea Vučkovič i Staša Baštrica, koje će vas povesti na bespoštednu techno vožnju. Party koji za vas okuplja najbolje artiste regije, još jednom je pripremio za ljubitelje vrhunskog zvuka nezaboravne sate kvalitetnog programa.


Kristina Lalić

Kristina Lalić jedno je od vodećih imena regionalne techno scene, na kojoj je aktivna od 2009. godine. Njezini prvi miksevi emitirani su na Frisky i Proton radiju, gdje su uslijedila i mnoga gostovanja. Jedno od prvih izdanja izdala je za Noobish Records 2008. godine, a ostala izdanja našla su se na etiketama kao što su Naked Lunch, Gain Records i Start Records. Kristinini setovi su energični re s jedinstvenim stilom i tehnikom, u kojima kombinira Detroit, minimal i groovy techno. Kristina je i dio organizacije 'Hear It, Feel It, Move It', a surađivala je s mnogim imenbima domaće i strane techno scene, kao što su Machine, Salar, Steffen Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogim drugima.

Tea Vučkovič

Tea Vučkovič je slovenska DJ-ica i producentica kojoj je specijalnost biranje finih melodija i jedinstven osjećaj za kontrolu publike. Njezina ljubav prema elektronskoj glazbi traje od malih nogu, a do sada je dijelila deckove s imenima kao što su Sven Vath, Dubfire, Umek, Sam Paganini, a aktivno nastupa po čitavoj regiji, ali i po festivalima i partyjima diljem Europe. Pored DJ-inga i produkcije, vrlo je aktivna i na polju organizacije, a veliku ulogu igra u organizaciji najvažnijih evenata kada je slovenska elektronska glazbena scena u pitanju. Njezin debitanski video spot za traku pod nazivom 'Decide Domination' zapalio je regiju, a ona kaže:

“Ekstremno moćna techno traka s upečatljivim tekstom koja predstavlja snagu žene prikazana je na snimci na kojoj smo simbolično pokazali vječnu borbu između dobra i zla, koja se događa u našim mislima. Moral priče jest da je moguće suočiti se i pobijediti ih kroz umjetnost i kreativnost.“

Staša Baštrica

Staša Baštrica je mlada podgorička DJ-ica u usponu, a veliki je zaljubljenik u underground techno, house i progressive zvuk. Prvi put za mix pultom stala je 2014. godine, od kada niže nastupe na lokacijama širom Crne Gore, radeći s nekima od najvećih imena domaće i regionalne scene. Njezinzvuk karakterizira jak bas i brz tempo, praćen melodičnim sekvencama, pretežno miksajući techno uz elemente progresivnog i house zvuka.

Mixmag Live Only Party održat će se u kotorskom klubu Maximus, 26. svibnja/maja.

Load the next article...
Loading...
Loading...