Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Mixmag Live uz Iliju Đokovića, DJ Jocka i AudioStorma

Maximus, Kotor

  • Mixmag Adria
  • 16 March 2017
Mixmag Live uz Iliju Đokovića, DJ Jocka i AudioStorma

Od vrhunskog Pig & Dan partyja koji smo imali u listopadu/oktobru 2016., ali i još nekih između koje smo pohodili u kotorskoj areni, Maximus je definitivno mjesto kojem se vraćamo.

Tako već u petak, 31. ožujka/marta spremamo u suradnji s Maximusom showcase najboljeg što regija u ovom trenutku nudi, pa će na samom jugu, na samom koncu mjeseca, u sklopu Mixmag Only Party eventa nastupiti moćni trio - Ilija Đoković, DJ Jock i AudioStorm.

Stipe Škokić aka DJ Jock počeo se baviti glazbom s 14 godina, a nije dugo prošlo dok nije zapeo za uho Carl Coxa i Jon Rundella. Danas DJ Jock ima 2 izdanja na Coxovoj etiketi Intec Digital, 'Raw Love' iz 2015. i 'Tunnel' EP, koji je izašao prošlog ljeta, a šuška se i kako uskoro sprema još sličnih novosti. Stipe je nedavno održao i svoj prvi Roots event u Splitu, na kojem su nastupili Jon Rundell i Cristian Varela, a završio je i na našoj listi 20 najprobitačnijih regionalnih DJ-eva 2016.

Nakon zainteresiranosti za sve glazbene pravce još u ranim godinama, Ilija Đoković je ubrzo shvatio da je elektronska glazba njegov smjer u životu. Karijeru je započeo 2010. godine, nakon čega je osvaja simpatije mnogobrojne publike te stječe poziciju jednog od najperspektivnijih producenata i DJ-eva u regiji. To je i dokazao nedavno, potpisavši za Terminal M, etiketu Monike Kruse, a izdanje nestrpljivo iščekujemo. Ilija je poznat po svojim energičnim setovima i vještini isporučivanja setova koji pogađaju vibru publike. Ilija je jedno od rastućih imena na regionalnoj sceni, polako ali sigurno dobiva i internacionalnu pažnju zahvaljujući odličnim izdanjima na etiketama Phobiq, Driving Forces, Funk’n Deep, Renesanz i Tauten. I on se našao na listi 20 najprobitačnijih 2016.

Ognjen Vuković, aka AudioStorm, jedan je od najcjenjenijih producenata u Crnoj Gori, a ove godine zbilja niže uspjeh za uspjehom, čime opravdava i mjesto za našoj listi 9 najperspektivnijh regionalnih DJ-eva za 2017. Nakon nekoliko uspješnih recentnih izdanja, 'Karma' EP, 'Fragments of Light' EP, iščekujemo novi, 'Cloudmaker' EP koji izlazi 27. ožujka/marta, a svakako treba izdvojiti i nevjerojatan uspjeh remiksa trake 'Chilling Moments' producenta Shmuel Flasha, a koja je izašla na kultnoj kompilaciji Hernana Cattanea, 'South America', 2002. godine, i koji je u tri dana postigao nevjerojatnih preko pola milijuna slušanja. Osim toga, pokrenuo je i svoj drugi alias, Perceptor, koji se koncentrira na nešto tvrđi i mračniji sound te je nedavno izdao i debitantski album, '7'.

Još nismo čuli, niti vidjeli slučaj da ijedan od ove trojice majstora nije isporučio odličan set, a moći ih vidjeti i čuti svu trojicu na istom mjestu, iste noći, prilika je koja se ne propušta.

Zato se vidimo u Maximusu, 31. ožujka/marta u cjelonoćnom putovanju s tri vrhunska kapetana.

Only Party!!!

Load the next article...
Loading...
Loading...