Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Modem i Illectricity predstavljaju R/VERSE FESTIVAL

Na prekrasnoj lokaciji

  • Mixmag Adria
  • 17 February 2017
Modem i Illectricity predstavljaju R/VERSE FESTIVAL

Tim koji se nalazi iza festivala MoDem i Illectricity, pokreće potpuno novi festival koji će se održati na vrhunskoj lokaciji pored najljepše Mrežnice, okružene šumom od koje zastaje dah.

Prvo izdanje R/VERSE Festivala okuplja više od 30 najboljih glazbenih selektora iz regije i šire, predstavljajući samo najsvježiji techno, house, acid, electro, bass, hip-hop, beats, d'n'b zvuk, a sve to početkom ljeta od 23. do 25. lipnja.

Djeca mlađa od 12 godina (u pratnji roditelja) mogu ući besplatno, a kućni ljubimci su više nego dobrodošli. Hranu i piće osigurat će organizatori i njihovi kolege.

Vrući dani lipnja idealni su za osvježavajuće kupanje u čistim i svježim vodama Mrežnice, stoga ne zaboravite ponijeti kupaće kostime!

Više informacija uskoro!

200 ulaznica upravo je pušteno u ranu pretprodaju. Super Early Bird paketi po cijeni od samo 50kn (7eura) obuhvaćaju 3 dana plesne glazbe uz 30 najboljih glazbenih selektora iz regije, savršen Funktion One razglas, kamp s tuševima, radionice i predavanja, joga te parkirališno mjesto.

Load the next article...
Loading...
Loading...