Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Moondance predstavlja Summer Heat s Oliver Deutschmannom i John Heckleom

Aurora

  • Mixmag Adria
  • 17 August 2017
Moondance predstavlja Summer Heat s Oliver Deutschmannom i John Heckleom

Iako je peti Moondance upravo završio, još uvijek se osjeća Moondance vibra, pa na tim valovima surfamo na Summer Heat u primoštenskoj Aurori, u petak, 18. kolovoza/augusta.

Nakon što smo na netom završenom Moondance festivalu slušali techno imena poput Roberta Hooda, Oscara Mulera, Jonasa Koppa, The Analogue Cops, Handmade i druge, sada u goste dolaze dvojica vanserijskih artista - Oliver Deutschmann i John Heckle. Atmosferu u Aurori prvo će zagrijati Pero FullHouse i Edy C.

Oliver Deutschmann, kojemu mnogi tepaju da je dijete Berghaina, jedan je od najplodnijih berlinskih techno artista koji svojim energičnim setovima ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Dugogodišnji rezident Berghaina, izdaje za neke od najcjenjenijih etiketa plesne elektronike, od kultne Soma, preko Slim Audio i Mobilee, pa do mega poznate Dixonove Innervisions etikete.

John Heckle je na Moondanceu 2016. ostao mnogima u sjećanju po svom fantastičnom live setu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Kombinacijom detroita, chicaga, prljavih i sirovih ritmova, John stvara sebi svojstven i u techno krugovima jako cijenjen groove. Ništa lošiji nije ni za gramofonima, za kojima pokazuje svu raskoš kombiniranja različitih utjecaja s odličnom tehnikom miksanja.

Vidjeti ovu dvojicu majstora za mix pultom, svakako će biti zanimljivo, a za ovaj event poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Sve što trebate je u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici linkati traku ili mix nekog od selektora s line-upa. Dva komentara koja skupe najviše lajkova dobivaju ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 18. kolovoza u 15h.

Sretno i vidimo se u Aurori.

Load the next article...
Loading...
Loading...