Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

Morning Bang #19 - miks stvoren za aftere

Treba mi Bass aka nanE ove nedjelje ugošćuje Marinu Mimozu

  • MIxmag Adria
  • 18 March 2017
Morning Bang #19 - miks stvoren za aftere

Ima li gore stvari kada stignete na after na kojem nema DJ-a i kada ustvari nitko nema pojma što bi pustio, pa svatko ode u svom smjeru i želi neku drugu glazbu? Naravno da nema, pa je treća smjena redakcijskog kolegija pristupila rješavanju loše glazbene situacije na afterima.

Svake nedjelje donosimo vam miks koji će vas opustiti nakon partyja i odvesti na vožnju u ranim nedjeljnim satima, možda i na drugi after, a možda i na neki drugi Morning Bang, tko zna...

Treba mi Bass aka nanE ove nedjelje vam predstavlja mostarsku mimozu Marinu.

Marina Mimoza je moderna Šantićeva verzija Emine u verziji elektronske glazbe. U igri je od 2009.godine kada je počela posjećivati DJ studio u Abraševiću i tu se susrela s opremom.

Od tada počinje stvarati kolekciju u kojoj se nalazi širok dijapazon elektronike. Svakodnevno je u potrazi za zvukovima koji se preklapaju s njenim raspoloženjima.

Vođena različitim inspiracijama slaže setove u kojima prevladava dinamika hipnotičkog deep housea, mističnog techna i melodičnog tech housea. Nastupima pristupa konceptualno i uvijek gradi univerzalnu priču.

Marina se okušala i u eksperimentalnoj ambijentalnoj elektronici putem multimedijalnih performansa "Lovevolution" koje 2012. pokreće s pijanisticom Amelom Darling.

Također vodi i organizira Street Arts Festival u Mostaru.

Posljednji nastupi u glavnom gradu BiH su je stavili na listu najpoželjnijih hercegovki za DJ pultom. Ovog jutra Marina vas vozi u pravom smjeru ...

Load the next article...
Loading...
Loading...