Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

Morning Bang #22 - miks stvoren za aftere

Ove nedjelje nanE je ugostio AudioStorma

  • Mixmag Adria
  • 8 April 2017
Morning Bang #22 - miks stvoren za aftere

Ima li gore stvari kada stignete na after na kojem nema DJ-a i kada ustvari nitko nema pojma što bi pustio, pa svatko ode u svom smjeru i želi neku drugu glazbu? Naravno da nema, pa je treća smjena redakcijskog kolegija pristupila rješavanju loše glazbene situacije na afterima.

Svake nedjelje donosimo vam miks koji će vas opustiti nakon partyja i odvesti na vožnju u ranim nedjeljnim satima, možda i na drugi after, a možda i na neki drugi Morning Bang, tko zna...

Treba mi Bass aka nanE ove nedjelje je ugostio podgoričkog producenta AudioStorma u miksu za after.

AudioStorm je crnogorski producent i DJ iz Podgorice, kojeg imamo na radaru već neko vrijeme, ponajprije zbog kvalitetnih produkcija, koje su prepoznali i titani progressive žanra - Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Nick Warren i mnogi drugi s kojima je podijelio i mix pult na partyjima i festivalima. Nedavno je nastupio i na Mixmag Live Only Party eventu u Maximusu, gdje ga i inače možete često uloviti kako isporučuje oluje.

Od recentnih izdanja jednog od najplodnijih regionalnih producenata, izdvajamo 'Karma' EP koji je izašao za londonski Lowbit Records i koji je dobio veliku podršku, a prije dva dana ju je Nick Warren uvrstio u svoj Resident Advisor chart, a posljednje izdanje, 'Cloudmaker' EP, izašao je preko Just Movement etikete. AudioStorm je nedavno postigao i nevjerojatan uspjeh remiksa trake 'Chilling Moments' producenta Shmuel Flasha, a koja je izašla na kultnoj kompilaciji Hernana Cattanea, 'South America', 2002. godine, i koji je u mjesec dana postigao nevjerojatnih 800 tisuća slušanja. Osim toga, pokrenuo je i svoj drugi alias, Perceptor, koji se koncentrira na nešto tvrđi i mračniji sound te je nedavno izdao i debitantski album, '7'.

Ove nedjelje AudioStorm vas vodi na putovanje bespućima aftera u još jednom Morning Bangu!

Load the next article...
Loading...
Loading...