Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

Morning Bang #27 - Miks stvoren za after

Gost ovog ranojutarnjeg banga je Keon

  • Mixmag Adria
  • 14 May 2017
Morning Bang #27 - Miks stvoren za after

Ima li gore stvari kada stignete na after na kojem nema DJ-a i kada ustvari nitko nema pojma što bi pustio, pa svatko ode u svom smjeru i želi neku drugu glazbu? Naravno da nema, pa je treća smjena redakcijskog kolegija pristupila rješavanju loše glazbene situacije na afterima.

Svake nedjelje donosimo vam miks koji će vas opustiti nakon partyja i odvesti na vožnju u ranim nedjeljnim satima, možda i na drugi after, a možda i na neki drugi Morning Bang, tko zna...

Kenan Hadžimusić a.k.a Keon je osnivač event organizacije Veri Gud Najs. Prisutan je na sarajevskoj sceni od 2007.godine, a u dekadi svog djelovanja DJ Keon je stekao reputaciju pravog princa sarajevskog undergrounda. Odlučan i hrabar u svojim miksevima, putuje od housea do techna te koristi svaku priliku da dokaže svoje vještine. Nastupao je diljem regije : Deep in the woods u Zagrebu, Eco festivalu u Sloveniji, Revolove festivalu u Srbiji, LAB1 u Nizozemskoj, odakle se upravo vratio. Ponosni je autor i dva izdanja, od kojih je jedno na Balkan Connection techu, a drugo je na Defora Records, a kako kaže, Keon sprema uskoro i treće. Ovog jutra neka vas Keon odvede u svoje afteraške svjetove.


Morning Bang by Keon miks poslušajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...