Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Morning Bang #9 - miks stvoren za aftere

Gramophonedzie in the mix

  • Mixmag Adria
  • 7 January 2017
Morning Bang #9 - miks stvoren za aftere

Ima li gore stvari kada stignete na after na kojem nema DJ-a i kada ustvari nitko nema pojma što bi pustio, pa svatko ode u svom smjeru i želi neku drugu glazbu? Naravno da ima, ali svejedno je treća smjena redakcijskog kolegija pristupila rješavanju loše glazbene situacije na afterima.

Svake nedjelje donosimo vam miks koji će vas opustiti nakon partyja i odvesti na vožnju u ranim nedjeljnim satima, možda i na drugi after, a možda i na neki drugi Morning Bang, tko zna...Ovo je forma radijskih sadržaja i DJ setova u kojima se predstavljaju svi važniji regionalni i internacionalni umjetnici. Ima se, može se, posebno nedjeljom rano u zoru kada svi spavaju, tada nitko ne sumnja na nas.

Ovog predivnog i hladnog nedjeljnog jutra slušamo beogradskog pionira i svjetski poznatog Marka Miličevića aka Gramophonedzie koji je stekao svjetski uspjeh svojim remiksom 'Why Dont You' i održao reputaciju jednog od najboljih balkanskih umjetnika svojim redovnim internacionalnim gostovanjima u najboljim svjetskim klubovima.

Marko se trenutno nalazi u trouglu sopstvene produkcije, nastupa uživo sa bendom i DJ performansa, umjetnik koji je vrijedan svake hvale samo da bi ljudi plesali.

Specijalni set za Morning Bang će vas obojiti lijepim bojama prodornih nota koje se slažu sa onom mišlju tri sekunde prije nego što se uzmete...jedan ljubavni, a opet cool mix za vaše uši...

Poslušajte ispod i naravno, uživajte u afteru!

Load the next article...
Loading...
Loading...