Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: RanchaTek

I dok Carl Cox vrti njegove stvari u svojim setovima, doznajte koji tri stvari RanchaTek uvijek ima na svojoj playlisti

  • Roberta Novosel I Foto: Accko
  • 1 February 2020
My Top 3 Essentials: RanchaTek

RanchaTek je DJ i producent koji je prepoznatljiv po specifičnom techno zvuku začinjenom sa grooveom. Zapažen je 2013. godine nakon što je “Vagabundos”, hit koji su u suradnji stvorili Stanny Abram i RanchaTek zauzeo prvo mjesto na tech-house ljestvici Traxsourcea. No, ta stvar nije jedina koja se našla na ljestvicama već ga je Traxsource uvrstio među Top 100 najboljih producenata tech-house žanra 2014. godine. Nedavno je izdao novi EP “Defect” za izdavačku kuću Carla Coxa, Intec Digital. Carl Cox je i prije tog EP-a vrtio njegove stvari u svojim setovima, a osim što je ostvario suradnju s Intec Digitalom, RanchaTek je prethodno izdao stvari i za Unity Records, Orange Recordings te Nervous. A evo koje tri stvari obavezno pušta u svojim setovima:

1. TRIGER STRIPES - INSANE (Original mix)

2. T78 - MOSQUITOR (Original mix)

3. UMEK - BRETHERN (Original mix)

m: Zašto baš te stvari?

R: Uvijek kad ih zavrtim, pun sam energije koju također prenesem na publiku i skoro uvijek te stvari budu jedan od highlighta večeri.

m: Kako si otkrio te stvari?

R: Tiger Stripes nisam otkrio odmah nego kasnije, dok sam poslušao njihov EP, a stvar nije prva na EP-u već zadnja i po meni najbolja. “Mosquitor” sam otkrio sasvim slučajno pošto je stara, mislim tri ili četiri godine, a možda i više, jer sam je našao dok sam preslušavao kakvu glazbu je radio prije T78. “Brethren” sam dobio kao promo od Uroša Umeka i odmah sam je počeo vrtiti čim sam je poslušao. To je bilo prije godinu dana i još uvijek je na mojoj playlisti.

m: Kako publika reagira na njih?

R: Sjajno! Sve tri stvari su vrhunske produkcije i napravljene da pokidaju na plesnom podiju što i rade!

Load the next article
Loading...
Loading...