Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Najglasniji drum'n'bass festival u Slavoniji spreman je za svoje 6. izdanje

Ovogodišnji je moto 'Glasno, glasnije'!

  • Mixmag Adria
  • 1 June 2017
Najglasniji drum'n'bass festival u Slavoniji spreman je za svoje 6. izdanje

Nakon produktivne i uspješne 2016/2017 indoor sezone u kojoj je VuBass ekipa ugostila inozemne zvijezde poput Rockwella, ali i brojne domaće izvođače, vrijeme je da se park-šuma Adica u Vukovaru ponovno zatrese.

VuBass OpenAir Festival spreman je po šesti put pokazati zašto je najglasniji drum and bass festival u Slavoniji, i to doslovno, jer će u subotu, 10. lipnja/juna ugostiti moćni Modulith Soundsystem koji dolazi iz Austrije, a kojeg prati reputacija moćnog, glasnog i jedinstvenog bass zvuka koji dopire iz zvučnika. Soundsystem dovodi Basstrace Clan ekipa iz Beča, koja će također pokazati svoje vještine za pultom.

Festival počinje u petak, 9. lipnja/juna u samom centru Vukovara, točnije u Radničkom domu, gdje će uz popratni glazbeni program biti predstavljena nova audio i video tehnologija.

10. lipnja VuBass seli na otvoreno, u park šumu Adica, gdje će publika od popodnevnih pa sve do ranih jutarnjih sati moći uživati u najboljoj selekciji drum and bass glazbe.

Podrška lokalnih i domaćih snaga i ove godine je jaka, pa će se tako za DJ pultom izmjenjivati Bass Experience - Richo meets Kalou (Zagreb), Brat Leeks (Zagreb), Dots (Karlovac), Kodin (Zagreb), Kula (Vukovar), Max (Osijek), Mefa (Valpovo), Nobru (Belišće), Oliver (Osijek), Safety Breaks (Osijek), Tekitoka (Zagreb), Sapleo i Inka (Zagreb).

Jedna od novosti ove godine svakako je i DJ mix natječaj koji je upravo u tijeku, a na njega se mogu prijaviti svi koji žele dobiti priliku vrtiti na VuBass-u. Pobjednik će biti izabran 5. lipnja i uvršten na line up ovogodišnjeg festivala.

Organizatori su, kao i svake godine, udruga VUKA (Vukovarska udruga kulturnog aktivizma), koja se bavi promicanjem nezavisne kulture u gradu Vukovaru, i koja zajedno s projektom Dani mladih Vukovar i gradom Vukovarom želi potaknuti mlade na kreiranje sadržaja za mlade.

Upad je besplatan za sve posjetitelje.

Load the next article...
Loading...
Loading...