Search Show Menu
Home Latest News Menu
Moda

Najpopularniji retro modeli u novom Nike Premium paketu

Svaki od modela iz ovog paketa obilježio je različite periode razvoja Nike industrije obuće

  • Mixmag Adria
  • 17 March 2017

Nike je u novoj sezoni pripremio novi Premium paket u koji su uključena tri najpopularnija retro modela: Nike Air Force, Air Max 90 i Air Huarache, a od sada su dostupni u Buzz Sneaker Stationu.

Osnovne karakteristike Premium paketa su materijali i detalji kojima je oslikan svaki model, u ovom slučaju reljef koji asocira na kožu reptila. Svaki od modela iz ovog paketa obilježio je različite periode razvoja Nike industrije obuće. U godinama kada su nastajali predstavljali su najbolje Performance modele, AF1 u košarci, AM90 i Air Huarache u trčanju. Danas, svaki model ima svoju publiku i zadržava status modela koji se proizvode konstantno iz sezone u sezonu i dio su stalne Nike ponude.

Boje koje prevladavaju na modelimasu Oatmeal/Khaki/Sail, zajednička tehnologija koju posjedujuje Air sistem na AF1 i Huarache modelu u kapsulama koje se nalaze u međupotplatu tenisice, dok je na AM90 zračna komora vidljiva. Sva tri modela posjeduju novu vrstu uloška izrađenih od memorijske pjene zadužene za cjelodnevnu udobnost.

Siluete koje govore same za sebe, savršene boje za proljetnu sezonu, izbor je samo na vama, a kao što čuveni Nike slogan glasi... stvari su jednostavne, nemojte mnogo razmišljati „Just do it!“.

Cjelokupnu ponudu provjerite na Buzz Sneaker Station.

Buzz Sneaker Station prati na Facebooku i Instagramu.

Load the next article...
Loading...
Loading...