Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Nakon razočaravajućeg nastupa, još jedno razočaranje Daft Punka

Šareni artikli

  • Mixmag Adria
  • 17 February 2017
Nakon razočaravajućeg nastupa, još jedno razočaranje Daft Punka

Samo nekoliko dana nakon neinspirativnog nastupa s The Weekndom na dodjeli Grammy nagrada te nakon pop-up izložbe prepune ekskluzivne i skupe memorabilije i prodajnih artikala, očekivali biste da će Daft Punk uzeti predah.

I dok cijeli svijet čeka tu objavu nove svjetske turneje ili nove glazbe, francuske superzvijezde još jednom uranjaju u svijet plastičnih artikala. Ovog puta, radi se o još više igračaka.

Ako vas ovo zanima, pripremite novčanike jer robotski duo izbacuje novu liniju igračaka, ovog puta preko Medicom Toy, japanske tvrtke koja ih proizvodi. Na instagram računu END Clothing, izašao je teaser nove linije, koji prikazuje figuru jednog od članova dua, Guy-Manuel de Homem Christa, a očekuje se kako će cijena premašiti 250 dolara.

Zašto su Daft Punk više u prodaji artikala, nego u prodaji glazbe, ne znamo, no sudeći prema popularnosti njihove pop-up izložbe, na kojoj se artikli kreću od 90 pa sve do 20 tisuća dolara, nije teško pretpostaviti.

Pretpostavljamo da bi se fanovi zasad trebali zadovoljiti novim akcijskim figurama, a vijesti o novoj turneji ili materijalu će valjda uskoro stići.

Teaser za novi merchandise od Daft Punka pogledajte ispod.

@medicom_toy x @daftpunk Action Figures -- coming soon. #daftpunk #medicom

A post shared by END. (@end_clothing) on

Load the next article...
Loading...
Loading...