Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Nastup islandske electro senzacije Gus Gus sve je bliže, a drugi kontingent ulaznica na izmaku

Šibenik

  • Lucija Brailo
  • 13 June 2017
Nastup islandske electro senzacije Gus Gus sve je bliže, a drugi kontingent ulaznica na izmaku

Nakon rasprodanih earlybird ulaznica za islandsku electro senzaciju Gus Gus, čiji se nastup bliži i koji će nastupiti 5. kolovoza/augusta na Šibenskoj Tvrđavi, Collage Events su u prodaju upravo pustili drugi kontingent ulaznica, po povoljnijoj cijeni od 190 kn.

Akcija traje do 20. lipnja/juna, od kada će se ulaznice moći kupiti po regularnoj cijeni, u iznosu od 220 kuna. Iz Collage Eventsa kažu da ih velik interes publike nije zatekao s obzirom na to da Gus Gus nisu nastupali u Hrvatskoj punih pet godina , a ovo im je ujedno prvi nastup u Dalmaciji:

“Radi atraktivne lokacije i bogatog programa koji smo ponudili za tu večer, interes publike je doista velik te nas iznimno raduje što će Šibenik dobiti jednu glazbenu večer o kojoj će se sigurno dugo pričati. Šibenska tvrđava jedna je od najljepših europskih pozornica i takvo okruženje će sigurno doprinijeti doživljaju svakog posjetitelja.” – kazali su.

I sami izvođači su jako uzbuđeni zbog nastupa u Šibeniku. Uz Gus Gus, goste će svojim DJ setom rasplesati poznati američki producent Kevin Yost kojeg nazivaju maestrom deep house žanra. Yost je uoči nastupa rekao:

Veliki sam obožavatelj skupine Gus Gus i posebna mi je čast dijeliti pozornicu s velikanima elektroničke glazbe. Lokacija je nevjerojatna i jedva čekam osjetiti energiju hrvatske publike na tako posebnom mjestu.”

Domaće boje te večeri brane A+ i AM:PM, DJ kolektiv iz Splita koji u posljednjih godinu dana privlače sve veću pažnju javnosti i publike live setovima, a koji će nastupiti u pauzama između nastupa skupine Gus Gus I Kevina Yosta.

Ulaznice po cijeni od 190 kuna možete kupiti preko sustava Entrio do 20. lipnja.

Ostala prodajna mjesta:

City Point šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1)

Blagajne šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone

Sva prodajna mjesta Entrio i u sustavu Entrio i Croatia tickets.
Load the next article...
Loading...
Loading...