Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Nektar FreshWave predstavlja festivalski kamp

Dodatna pozornica, chill zona, tuševi...

  • Mixmag Adria
  • 14 June 2017
Nektar FreshWave predstavlja festivalski kamp

Kamp će biti smješten na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel, pored rijeke Vrbas, sa kapacitetom za 1000 osoba i donosi novu dimenziju zabave na šesto izdanje najboljeg festivala elektroničke glazbe u BiH!

Uz svježu hranu i piće, na raspolaganju će biti i tuševi kako bi svi stanovnici FWF Kampa uvijek bili fresh!

FWF Kamp će biti mjesto gdje će se naći još jedna festivalska pozornica, namijenjena prvenstveno mladim i neafirmiranim izvođačima, čime FW želi podržati scenu u BiH. Tu je i chill zona s 24 sata dostupnim Wi Fi-em. Cijena smještaja (šatorskog mjesta) u FWF kampu za 4 dana, od 10. do 14. augusta je samo 40KM (20 eura), a svoje mjesto u FWF možete jednostavno rezervirati, putem on line ticket servisa kupikartu.ba, a na vama je samo da ponesete svoj šator.

Od 9. juna, aktualna je nova cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 eura), a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama. Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog on line ticket servisa. Osigurajte mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala!

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektroničke ali i hip hip muzike iz svijeta i regije, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnoga druga.

Sve ostale informacije pronađite na njihovom Facebooku ili web stranici.

Load the next article...
Loading...
Loading...