Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Stiže Pete Tongov whisky inspiriran TR-808 ritam mašinom

808 Drinks Company

  • Mixmag Adria
  • 16 May 2017
Stiže Pete Tongov whisky inspiriran TR-808 ritam mašinom

Whisky i ritam mašine baš i nisu prva kombinacija koja nam pada na pamet, no to nije spriječilo tim poduzetnika od pokušaja crowdfund kampanje za svoj whisky inspiriran TR-808 ritam mašinom.

Kako piše Electronic Beats, 808 Drinks Company računa na BBC Radio 1 DJ Pete Tonga, koji je u njihovom savjetničkom odboru i investitorima te pokušava skupiti £300,000 kako bi izgradio posao.

Što onda čini obični whiskey, 808 whiskeyem? Prema projektu, to je piće sa "svim naslijeđem, dubinom i dušom klasičnog whiskeya, no oblikovan za 21. stoljeće i, baš poput imena ritam mašine, s katalizatorom za pokretanje revolucije."

O okusu su iz tvrtke rekli: "Kao i najbolja dance glazba, ima toplinu, kraj i deifinitivno KICK, sub-bas pića. 808 je whisky, no ne onakav kakav poznajete.To je remiksirani whiskey!"

808 Whisky već je dostupan u klubovima kao što su Ministry of Sound i Fabric, klubovima prepunima mladih na koje tvrtka i cilja. "Htio sam napraviti whisky za svoj svijet - funky, sexy svijet noćnih klubova i glazbe.", napisao je suosnivač tvrtke DJ Tommy Danvers.

"DJ sam već 30 godina i ludo je što se još nijedan whisky nije istaknuo na način kao što je to bilo uspješno s vodkom primjerice. Publika je mlađa i ne vide se kako piju whisky, a s 808, s njegovom jedinstvenošću, mislim da ima veliki potencijal.", piše Pete Tong.

Ako vam slučajno padne na pamet investirati u 808 Whisky, tvrtka prikuplja novac preko Seedrs, gdje su već do sada skupili £144,000.

Load the next article...
Loading...
Loading...