Search Show Menu
Home Latest News Menu
Modne Novosti

Nike proslavio 30 godina kreativnosti uz Air Max 1 "Master"

Fuzija raznih suradnji

  • Mixmag Adria
  • 12 March 2017

Od svog inicijalnog izdanja 1987. godine, Air Max 1 postale su jedne od najvažnijih platna Nikea, osobito za suradnje te kao vodeća sila na sneaker sceni. Tijekom posljednjih 30 godina na tržištu, Air Max 1 su imale nekoliko prilično dobrih suradnji s trgovinama i artistima diljem svijeta. U čast nekima od najvažnijih suradnji u povijesti Air Max 1, Nike izbacuje Air Max 1 "Master".

Inspiriran Nike mini dokumentarcem Masters of Air, Vol. 1, "Master" su fuzija raznih kolaboracija koje su tijekom godina iznenađivale fanove diljem svijeta; s toliko boja na jednoj tenisici, fanovi Nike "What The" serije bi također trebali biti zadovoljni s ovom posvetom.

Dok je nekoliko ključnih stilova u miksu, značajne kameo uloge na "Master" modelu uključuju hitove iz prošlosti, Air Max suradnje s Kid Robotom, Amsterdam's Patta and Parra, Tokyo's atmos, CLOT i drugima. Prirodno, silueta odaje počast Air Max 1 s kojim je sve počelo, inkorporirajući OG University Red na potplatu.

Model izlazi tijekom mjeseca Nike Air Max proslava, a vrhunac dolazi s Air Max Danom 26. ožujka. Ova proslava i posveta tri dekade fanova, prodavača i suradnika je važna za kolekcionare.

Pogledajte Nike stranicu za više informacija

Load the next article...
Loading...
Loading...