Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Njemačka techno zvijezda dolazi u Zagreb i Novu Goricu

Pročitajte i ekskluzivni intervju

  • Mixmag Adria
  • 12 January 2017
Njemačka techno zvijezda dolazi u Zagreb i Novu Goricu

Jedna od najvažnijih i najpoznatijih njemačkih techno imena, Monika Kruse dolazi u Zagreb.

Rođena je u Berlinu, a odrasla u Münchenu, na sceni je prisutna 26. godina. Počeci su bili vezani za hip hop i funk, zatim i techno, a kasnije se pronašla u technu.

Njen prvi autorski rad je izašao 1995.godine uz pomoć Richard Bartz-a poznatog i kao Acid Scout, i od tada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju.

Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi.

2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album 'Panorama' koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam da naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.

Monika stiže u Zagreb 21.travnja u klub Boogaloo, a ostatak lineupa za sada još uvijek nije poznat. Na njenom Facebook profilu stoji i najava da će nastupiti i u Novoj Gorici, u klubu Marco Polo, na Reload Events.

Ekskluzivni intervju s Monikom pročitajte ovdje, a njen Mimxag Lab set pogledajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...