Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Objavljen je kompletan line up za glavne pozornice na Sea Star festivalu

Addiko Tesla Stage i Nautilus Arena

  • Mixmag Adria
  • 21 April 2017
Objavljen je kompletan line up za glavne pozornice na Sea Star festivalu

Nakon tri vala objavljenih izvođača poznat je program dvije najveće pozornice Sea Star Festivala – Addiko Tesla Stagea i Nautilus Arene.

Eklektičan i uzbudljiv miks izvođača koji će u umaški Stella Maris stići 26. i 27. svibnja s mnogih europskih i regionalnih adresa, baš kao i njihova publika.

PETAK, 26. SVIBNJA

Addiko Tesla Stage, glavna pozornica festivala prvog će dana ugostiti ogromna svjetska i regionalna glazbena imena. Popis predvode electro-punk ratnici The Prodigyuz koje stoje najveći bend ovih prostora Dubioza Kolektiv, britanski dubstep heroji Modestep te domaćini Urban & 4 i Fakofbolan.

Nautilus Arena powered by Radio 101, druga po veličini pozornica, smještena unutar ATP stadiona bit će poprište tvrde mješavine hip hopa i elektronike. Srpski Bad Copy, slovenski Matter i hrvatski Kiša metaka, High5 & Kuku$ te Krankšvester donose tešku uličnu poetiku, a ugledni trojac Umek, Marina Karamarko iAney F napravit će od stadiona ogroman klub na otvorenom.

SUBOTA, 27. SVIBNJA

Subotnja Addiko Tesla pozornica donosi kombinaciju globalnih zvijezda i regionalnih heroja. Fatboy Slim vraća se u Stella Maris na točno sedmu godišnjicu svog prvog hrvatskog nastupa, a pridružuju mu se Paul Kalkbrenner s ekskluzivnim «Back To The Future» setom, talijanski house mag Spiller, techno ikona Petar Dundov i synth pop dvojac Nipplepeople.

Nautilus Arena powered by Radio 101 donijet će potpuno drukčiji zvuk u kojem će glavne uloge igrati Pendulumov DJ set, hip hop Elementala i Sassje, alt rockPipsChips&Videoclipsa, Jonathana i beogradskih Artan Lili te punk folk zagrebačkih Brkova.

Dvije od ukupno šest festivalskih scena dobile su svoje glavne aktere, dok će artisti koji nastupaju na ostale četiri – Exotic Laguni, Zion Beatsu, Silent Octopusu i Cinema Stageu – biti objavljeni u sljedećih desetak dana, kao i program nultog dana (četvrtak 25. svibnja) i «dana poslije» (nedjelja, 28. svibnja).

Ulaznice

Objava programa glavnih pozornica po danima olakšat će odabir onom dijelu publike koja se odluči doći u Umag na jedan dan. Za njih je u ponudi ograničena količinajednodnevnih karata po promo cijeni od 199 kn, uz 50% popusta.

Oni koji se odluče na puni boravak na Sea Staru mogu birati između festivalske ulaznice čiji je limitirani kontigent u prodaji po 299 kn, uz 30% popusta u odnosu na finalnu cijenu te VIP Gold po 749 kn. Sve vrste ulaznica mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa.

Sea Star Festival smješten je umaškom kompleksu Stella Maris. Sve pozornice nalaze se u neposrednoj blizini mora, a udobni i sjajno opremljeni smještajni kapaciteti (kamp, hoteli, apartmani, vile) nalaze se na svega 100 metara ili najviše desetak minuta šetnje od festivalskog prostora. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu pronaći se može na www.seastarfestival.com.

Load the next article...
Loading...
Loading...