Search Show Menu
Home Latest News Menu
Moda

''Od jutra do mraka!'' – novi New Balance model

New Balance 247 Luxe za užurbani gradski lifestyle

  • Mixmag Adria
  • 6 February 2017

New Balance dizajnirao je potpuno novu lifestyle siluetu – 247 Luxe. Dizajnirana kao moderna, urbana silueta, klasična kvaliteta New Balancea kombinirana je s novim detaljima i zasigurno će se svidjeti svima koji stan napuštaju rano ujutro, a vraćaju se u kasne noćne sate jer ovaj je model dizajniran za užurbani 24/7 lifestyle.

Prisjećanje na prijašnje modele

New Balance 247 donosi novi izgled, osjećaj i udobnost, ali i dalje inspiraciju crpi iz ikona New Balance stila. Ovaj je model u svoj dizajn uključio detalje svih prijašnjih New Balance ikona. Asimetrični dio na prednjem dijelu lagano asocira na 1300, dizajn ogrlice na 574 i 576 modele te elegantan i lagan dizajn 998 modela.

''Luxe paket sadrži sve ono što New Balance čini najbolje – materijali premium kvalitete u kombinaciji sa sofisticiranim stilom i superiornom udobnošću'', kazao je Brian Lynn, senior product manager Global Lifestylea. ''Njihova prednost leži u tome što jednako dobro izgledaju u formalnim, kao i u casual prilikama – savršena 24/7 kombinacija.''

Za svaki užurbani gradski pokret

''Veoma smo uzbuđeni te s ponosom najavljujemo naš novi lifestyle model – 247. 247 je prvi novi model dizajniran kao dio obećanja kako ćemo stvarati revolucionarni koncept tenisica 'Style of Your Life'. I dalje smo vjerni našem stylingu, no ovaj model donosi veliki korak unaprijed u kombiniranju sportskog i modnog svijeta'', rekao je Shinichi Kubota, predsjednik Global Lifestylea. ''247 dizajn kombinira tehnologiju, udobnost i kvalitetu te nudi svestranost koja je potreba svakom modernom potrošaču u njegovom 24/7 lifestyleu.''

247 model dizajniran je da odgovara svim prilikama te ljudima koji su uvijek u pokretu. Ako se i vi pronalazite u tom opisu, vrijeme je da škicnete ponudu Buzz Sneaker Stationa i odaberete svoje nove New Balanceice.

Buzz Sneaker Station pratite na Facebooku i Instagramu, a fotogaleriju kolekcije pogledajte iznad.

Load the next article...
Loading...
Loading...