Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Osnivač Kraftwerka, Ralf Hütter nazvao društvene mreže "vrlo banalnima" i govorio o novoj tehnologiji

Pionir se drži kompozicije i intenzivnosti

  • Mixmag Adria
  • 18 June 2017
Osnivač Kraftwerka, Ralf Hütter nazvao društvene mreže "vrlo banalnima" i govorio o novoj tehnologiji

U novom intervjuu s Ralf Hütterom iz Kraftwerka, The Guardian raspravlja o pravim očekivanjima glazbenog inovatora kao artista, o korisnosti društvenih mreža i tehnologije i o tome kako je biti globalni fenomen.

U rijetkom i ekskluzivnom intervjuu, osnivač Kraftwerka se prisjeća ranih sumnji kako će ikada postati poznat, kao utjecajan njemački pop glazbenik kasnih 60-ih:

"Drugi Svjetski Rat je isključio Njemačku iz njezine glazbene prošlosti, dok su Britanija i Amerika bile zaposlene precrtavanjem mape.", objašnjava.

Poznat po kovanju puta u digitalni svijet, Hütter razotkriva osvježavajući pogled na trenutna, moderna izdanja današnje glazbene industrije:

"Ustvari, ništa se nije promijenilo. Još uvijek je stvar u kompoziciji. Uvijek je bilo ovako. Oduvijek su bili spikeri, radio spikeri, televizije. Malo više danas, no opet se sve svodi na intenzivnost. Sve ostalo samo je buka."

O temi društvenih mreža, Ralf odbacuje takozvanu vitalnu komponentu današnjih generacija: "Toliko su bazične...vrlo banalne. Previše besmisleno".

Intervju se nastavlja u razgovori o njegovoj karijeri i postignućima, a fokusira se na ostavštinu i Kraftwerkov svjetski uspjeh koji se nastavlja, unatoč tome što nisu ništa izdali posljednjih gotovo 15 godina.


[Via: The Guardian]

Load the next article...
Loading...
Loading...