Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Petar Dundov i System of Survival na otoku ljubavi

Barbarinac

  • Mixmag Adria
  • 20 July 2017
Petar Dundov i System of Survival na otoku ljubavi

Nakon otvaranja četvrte sezone s Vince Watsonom, s kojim smo tim povodom i razgovarali, na Barbarincu kojeg nazivaju i Otokom ljubavi, sezona se nastavlja.

Na otočić u malom kaštelanskom zaljevu ove subote, 22. srpnja/jula dolaze legende s Ibize, System of Survival, Petar Dundov i strastveni Caruan, s 20 godina DJ-inga iza sebe.

System of Survival, talijanski house duo, jedni od prvih rezidenta na Circo Loco u DC10 na Ibizi. Izdavali su za Get Physical, BPitch, Time Warp i druge.

Petra Dundova ne moramo posebno predstavljati. Hrvatski pionir s jedinstvenin producentskim potpisom i domom na belgijskom Music Man labelu, dolazi na Barbarinac nakon nastupa na Electric Castle i Labyrinth Open festivalima, a njegovo ljeto i nastupe možete pratiti u Mixmag Adria Summer Shadow 2017 rubrici.

Caruan je producent i DJ koji je na sceni 20 godina i koji izdaje za Greentech Music label. Njegovi setovi variraju od Chicago housea, funky disca, do Detroit techna.

Njima će se za deckovima pridružiti i Miro (Underground Control), a brodovi vas čekaju da vas odvedu u oazu ljubavi.

Sve što trebate je prepustiti se magičnoj kombinaciji ljeta, dobre mjuze i Barbarinca.

Više informacija o eventu možete pronaći ovdje, a mi vam za ovaj event poklanjamo 2x1 ulaznicu. Sve što trebate je u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici, linkati traku ili mix jednog od selektora s line-upa. Dva komentara koji prikupe najveći broj lajkova, dobivaju ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti u subotu u 15h. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...