Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Pete Tong, Fatboy Slim, Dekmantel i drugi biraju playliste za Deezer

Streaming servis želi biti broj jedan u dance glazbi

  • Mixmag Adria
  • 16 June 2017
Pete Tong, Fatboy Slim, Dekmantel i drugi biraju playliste za Deezer

Deezer će objavljivati playliste koje su birali Pete Tong, Fatboy Slim, Dekmantel, Ninja Tune i veliki broj drugih etiketa i DJ-eva u nadi kako će postati vodećoi streaming servis za ljubitelje plesne glazbe.

Ova novost dolazi nakon dogovorenog partnerstva s Anglo Digital, ugledne agencije dance i elektroničke glazbe koja sto ji iza Tongove 'Classic House' turneje i Hot Since 82 Ibiza večeri Labyrinth.

S više od 12 milijuna korisnika, Deezer je pokazao značajan rast streminga dance i elektroničke glazbe. Direktor Anglo Digitala, Jamie Chalmers je rekao: "Sadržaj Dj playlista postoji, ali ga je teško pronaći, nezavisne etikete gotvo su nevidljive, pa smo presretni da je Deezer vidio potencijal i predan je tretirati žanr i njegovee fanove s dubljim razumijevanjem onog što je potrebno."

Claptone i Hot Since 82 se pridružuju Fatboy Slimu u slaganju playlista, dok ćete moći slušati i playliste etiketa piput Warp Records, Toolroom i Defected. Tu su i Armin Van Buuren, Above And Beyond, Spinnin' Records, Ultra i Armada Music koji će također priložiti svoje playliste.

Load the next article...
Loading...
Loading...