Search Show Menu
Home Latest News Menu
Playlist

Playlist: Regionalno blago 1/3 2017

Poslušajte neke od najboljih regionalnih traka ove godine

  • Mixmag Adria
  • 18 May 2017
Playlist: Regionalno blago 1/3 2017

Danas slavimo naš drugi rođendan, pa smo s vama htjeli podijeliti neke od nama najdražih traka koje smo do sada zapratili u ova 4. prošla mjeseca u našim Novim Regionalnim Izdanjima.

Ove godine krenuli smo intenzivno pratiti i podržavati izdanja koja izdaju naši talentirani producenti iz regije te smo tako u ovoj minuloj trećini godine skupili preko 120 izdanja! Zvuči kao veliki broj? I jest! Ova brojka samo dokazuje trud i rad naše regije kako bi se zajedno kvalitetno plasirali na svjetsku mapu klabing svijeta.

Svaki mjesec, tri puta mjesečno objavimo sva izdanja koja uspijemo pronaći te ih objavimo u našim člancima 'Nova regionalna izdanja', a zatim odaberemo nama najdražih 10 toga mjeseca.

Bilo je tu i izdanja koja su postigla žanrovska prva mjesta na online dućanima poput Traxsourcea i Beatporta, izdanja koja su se pojavljivala i u top 10 najprodavanijih traka na ljestvicama već spomenutih dućana i puno više, poput velikih imena kao Carl Coxa, Richie Hawtina, Seth Troxlera i brojnih drugih koji su neke od ovih traka vrtili u svojim setovima.

Ispod se nalazi playlista s 34 trake koje vjerujemo da će vam se svidjeti, a izbor prati velik broj žanrova uključujući house, tech house, techno, progressive i drum & bass.

Želite li poslušati sve što smo pratili u ova 4. mjeseca, skrolajte još malo ispod i naći ćete sve potrebne linkove.

Uživajte u regionalnom blagu!

Ispod pogledajte dosadašnja izdanja iz 2017.

Load the next article...
Loading...
Loading...