Search Show Menu
Home Latest News Menu
Video Blog

Pogledajte novi Diyalin live video s Yeshom i suradnju s Masturbeatorom

MC/vokalistica niže uspješne i zanimljive suradnje

  • Mixmag Adria
  • 9 April 2017
Pogledajte novi Diyalin live video s Yeshom i suradnju s Masturbeatorom

Underground MC/vokalistica Diyala, koja iza sebe ima dva albuma 'Rapstract' i 'D.I.Y.', već neko vrijeme s crnogorskim producentom Andrijom Krivokapićem (Masturbeator) radi na novim materijalima. Iako još nekoliko pjesama čekaju da budu dovršene, Diyala je odlučila s publikom podijeliti djelić novije produkcije uz dvije, već otprije publici poznate stvari, kroz svoj live showcase video uz DJ Yesha, snimljen uživo u klubu KSET.

U videu se nalaze isječci šest Diyalinih pjesama, od kojih su dvije starije 'Heart Juice', koju je producirao švicarski dvojac Reverse Engineering te 'Gedup, koju je producirao naš producent NMC, za koju je Diyala snimila i svoj posljednji video spot, mračan i mističan kao i sve dosadašnje suradnje nje i Filipa Filkovića Philatz-a, koji je snimio i režirao i novi live video koji vam predstavljamo.

Preostale četiri stvari u videu su novi materijali rađeni s već spomenutim Masturbeatorom, s kojim smo nedavno imali intervju, te su dio cjeline koja će uskoro biti predstavljena publici. Imena pjesama su 'Take It', 'Rock Aware', 'Sky In The Sky' te opaki dancefloor banger u maniri The Prodigya, 'World Raw 3'.

Osim što se bavi autorskim stvarima i osim što je iznimna performerica, Diyala voli i suradnje te je po drugi put zaplovila i house vodama. Nakon odlične suradnje s berlinskim dvojcem Danza Macabra na pjesmi 'In For It' koju je remiksirao i Mathew Herbert, nedavno je izašla i njezina suradnja s našim sve traženijim producentom Andreom Ljekajem na stvari 'The Unsaid', koja je izašla preko Save Us etikete i za koju smo imali premijeru, koju možete poslušati ovdje.


Diyala je poznata i po svom ekstravagantnom modnom te scenskom izričaju, a svojim nastupima često publici koja je gleda po prvi put, ostavlja upitnik nad glavom uz pitanje „Ček, ona je odavde?!“ Vjerojatno je na njezin cjelokupan izričaj utjecalo i odrastanje u New Yorku, pa ova umjetnica, osim glasom, oduševljava i kompletnim artističkim dojmom.

Load the next article...
Loading...
Loading...