Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Pogledajte tko vas sve čeka u svijetu bajkovitog dvorca Ostrožac

Imperium festival

  • Mixmag Adria
  • 1 June 2017
Pogledajte tko vas sve čeka u svijetu bajkovitog dvorca Ostrožac

Nakon što smo nedavno otkrili lokaciju na koju kad stignete uplovljavate u bajkovit svijet prirode i povijesti u kojem dominira elektronska glazba, sada ćemo vam približiti i tko vas sve u Ostrošcu očekuje od 21. do 24. jula/srpnja na Imperium festivalu.

Prvi Imperium festival će na uzvišenju na kojem se nalazi Ostrožac ugostiti više od 40 artista koji dolaze iz 10 zemalja na dvije pozornice festivala, 'Soundkeepers Daily Stage' i 'Main Stage'.

Strani i regionalni selektori

Paolo Barbatto

Na sceni je više od 25 godina i može ga se nazvati i jednim od house pionira, budući je slijedio cijelu evoluciju house glazbe, od njezinih početaka, pa do danas. Izdavao je produkcije za labele kao što su Warner, Universal, Crystal i Global Underground, čak su ga iz Irma Records tražili da kompilira eksluzivnu, limitiranu kompilaciju za Illy. Pridružio se i Ramirez Live Projectu, što je odvelo njega i Elvia Moratta do nastupa u Glasgowu pred 10 tisuća ljudi.

Alberto Ruiz

Alberto je počeo kao rezident DJ na vikend partyjima na Mallorci u klubu BCM. Kada je na techno sceni njegove rodne Mallorce došlo do zatišja, oko 2010., Ruiz se više posvetio studiju i produkciji te eksperimentiranju te je počeo producirati glazbu na visokom nivou. 2012. godine pokreće vlastiti label, Stick Recordings. Prepoznao ga je i Dubfire, a Alberto je svoju glazbu izdao na etiketama kao što su Suara, Elevate,Terminal M,Noir Music, Deeperfect, Bla Bla, Transmit Recordings. Remiksirao je i svjetski poznate artiste kao što su Pig&Dan, Monika Kruse, Coyu, Noir, Axel Karakasis, DJ Boris, DJ Anna, Sinisa Tamamovic i Skober.

Na Imperium festivalu će nastupiti i neki od najboljih regionalnih selektora i producenata, pa su tu jake snage BiH scene Mladen Tomić, Alen Milivojević, Nebs Jack, Frenkie, Worda, dok s mora stižu hrvatski DJ Jock, Jolly Joke, Andrologic. Na line-upu su još i:

Adoo, Inis Bahić, Poco Loco, Kazoo, Fedja Knajdl, G.Edd, Davor B., Forniva, Incept, Denis Dražić, D.F.K., Alexander G., Dani Dolce, After Affair, Adot, Rectoor, Toni Kostijal, Aid Vehabović, Edib D., Dub Cane, Irfan F, Killa Tequilla, Fajkee, Omar Ramirez, Ady G., One Inis.

U ponudu festivala su uključeni rafting, kampiranje, chill out zona i još mnogo dodatnih sadržaja za potpuni užitak u prirodi uz neizostavne glazbene poslastice.

Cijena jednodnevne ulaznice za Imperium festival iznosi 10 eura, a dvodnevne 18 eura, a moguće ih je kupiti preko kupikartu.ba.

Ispod možete vidjeti video lokacije.

Load the next article...
Loading...
Loading...