Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Poslušajte Dekmantel podcast Roberta Hooda

Sat industrial zvukova detroitskog pionira

  • Mixmag Adria
  • 7 May 2017
Poslušajte Dekmantel podcast Roberta Hooda

Moćni Robert Hood predao je miks za amsterdamski label Dekmantel, a u njemu se pojavljuju brojni dijelovi njegovog nadolazećeg albuma.

Hoodu predstavljanje ne treba. Ne samo da je techno pokretač, koji je uz Jeff Millsa i Underground Resistance, pionir žanra, već ostaje plodan producent i konzistentan u nastupima.

Ovaj sat vremena dugačak miks za Dekmantel sadrži trake s Hoodovog nadolazećeg albuma, 'Paradygm Shift', koji izlazi preko Dekmantela krajem svibnja/maja i koji će biti prvo njegovo izdanje od 2012. koje će nositi njegovo puno ime. Ujedno je to i 50. izdanje Dekmantel etikete.

U ovom miksu, Hoodov fokus je pomaknut i drugačiji od onog kakav ima njegov Floorplan alias te ide prema teškom, minimal zvuku, koji je karakterističan za njegove ranije produkcije.

Njegov M-Plant label jedan je od najutjecajnijih techno labela dekade prema našem izboru. Nakon niza izdanja kao Robert Hood, artist rođen u Detroitu lansirao je M-Plant 1994. godine te dvije godine kasnije i Floorplan alias s Funky Souls. Hood je relansirao label 2009. te je sudjelovao na gotovo svim izdanjima do sada.

Glasajte da M-Plant bude Label of the Decade ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...