Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Potvrđen uzrok smrti Roberta Milesa

Legendarni trance umjetnik preminuo je jučer

  • Mixmag Adria
  • 11 May 2017
Potvrđen uzrok smrti Roberta Milesa

Službena izjava koja potvrđuje uzrok smrti Roberta Milesa, koji je jučer umro u dobi od 47 godina, a radi se o četvrtom stupnju metastaziranog karcinoma

Izjava je pročitana preko radio postaje trance producenta Open Laba.

"Robert je bio više od samo artista, bio je pionir, kreator, inspiracija, sin, otac, naš prijatelj. Robert je preminuo sinoć u miru, nakon hrabre bitke s četvrtim stadijem metastaziranog raka, tijekom devet mjeseci. Kroz cijeli period je bio snažan, odlučan, nevjerojatno hrabar i napravio je sve što je mogao u borbi s ovom groznom bolešću."

Za Mixmag, osnivač Creama, James Barton, koji je bio i A&R za Milesov singl 'Children', koji se našao na vrhu ljestvica u 12 zemalja, 90-ih godina, rekao:

"Ono što me pogodilo oko Roberta, na neki čudan način, je da je on poput trake 'Children'. Bila je to sanjiva, lijepa, melodična, lagana traka koja je ulovila svačiju maštu. Nije bilo iznenađenja kad sam konačno upoznao Roberta, da je ispao prekrasan, prizemljen lik koji je tiho pričao. Nikad s njim nije bilo nikakve drame, nikakvog ega. Samo je volio raditi glazbu i bio je fenomenalan tip."


Load the next article...
Loading...
Loading...