Search Show Menu
Home Latest News Menu
Modne Novosti

Pregled: Koji su modeli obilježili 2016.?

Zimska sniženja su na izmaku

  • Mixmag Adria
  • 30 January 2017

Počinje odbrojavanje posljednjih dana velikog zimskog sniženja, a Buzz Sneaker Station za vas je pripremio dodatni popust za web kupnju!

U prošloj godini, a trend se nastavlja i u 2017., gotovo da niste mogli proći ulicom, a da netko nije prošao u adidas Superstar modelu. Superstar fenomen zaludio je cijeli svijet. Žene su zaboravile na visoke pete i svoju obuću zamijenile sa Superstarkama, a sasvim je normalno vidjeti muškarce u odijelima u kombinaciji s tim tenisicama na nogama.

Mnoge poznate svjetske zvijezde prigrlile su ovaj trend i dodatno ga modernizirale. Osim klasičnog bijelog modela s crnim crtama, adidas je izdao nove modele u boji, s raznim uzorcima i detaljima. Zašto su baš tako popularne? Glavna odlika Superstara jest lako kombiniranje. Možete ih obuti na posao, nakon toga nastaviti s društvom u grad, a u njima možete i ''zaružiti'' do ranih jutarnjih sati.

Što smo još birali?

Osim Superstara, pravi sneaker hitovi prošle godine bili su i Gazelle modeli, uvijek omiljeni Air Max, a zimu je obilježio Nike Lunar Force 1 Duckboot – tenisice koje su se pokazale odličnim rješenjem za ove ledene uvjete.

Ako još uvijek niste odlučili koji biste model odabrali, Buzz Sneaker Stationje snizio sve top sneaker modele, a na vama je samo da odaberete svog sneaker favorita i nadopunite svoju kolekciju.

Buzz Sneaker Station pratite na Facebooku i Instagramu.

Load the next article...
Loading...
Loading...