Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Adnan Jakubović

'The Lizard King'

  • Mixmag Adria
  • 19 June 2017
Premijera: Adnan Jakubović

Adnan Jakubović je bosanski producent i jedan od vodećih BiH producenata progressive house žanra. Njegovo prvo izdanje izašlo je 2011., od kada Adnan konstantno producira i gradi svoj prepoznatljivi zvuk.

2013. godine započeo je svoj mjesečni Big Bells podcast na indijskom Tenzi FM radiju, koji danas ima nekoliko tisuća slušatelja širom svijeta, a emitira se na nekoliko radio stanica. Jedan od njegovih najvećih uspjeha je traka 'Afraid of Happiness', izdana kao dio kompilacije 'Initializing V' za Suffused Music iz Litve, a naknadno potpisana kao soundtrack za “Electric Heart” film.

Izdavao je na raznim labelima, kao što su Bonzai Progressive, Carica Records, Deepsessions Recordings, AH Digital, Balkan Connection, Fobia Records, Suffused Music, Mystic Carousel Records i drugima.

Adnan Jakubović sada dolazi na Static Music s novim, 'The Lizard King' izdanjem, koje vam premijerno predstavljamo. Intro ne daje naslutiti što se krije nakon, međutim, radi se o ugodnom iznenađenju. Reći ćemo samo da je stvar u tempu, a dalje ćete ovu progresivnu kompoziciju morati istražiti sami.

Poslušajte premijerno ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...