Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Ben Klock

Svježa techno balada s 'Klockworks 20' kompilacije

  • Mixmag Adria
  • 7 September 2017
Premijera: Ben Klock

Techno 'mastermind' Ben Klock obilježava 20. izdanje na svom Klockworks labelu, s kompilacijom koja predstavlja prošlost i budućnost etikete, uključujući i novu traku samog Klocka, prigodno nazvanom 'Twenty'.

Nova traka posjeduje briljantno produciranu hipnotičku jednostavnost, aspekt koji je Klock prigrlio tijekom svoje karijere. S obzirom na viziju koja stoji iza ove techno balade, Klock elaborira pristup koji je koristio tijekom procesa produkcije i kako se to prenosi u naslov.

"Naslov trake 'Twenty' se ne referira samo na kataloški broj kompilacije, već i na činjenicu da glavni bleep i bas element trake dolazi s Korg MS-20. Bio je to prvi put za mene da se igram s ovom zvijeri od syntha. Ovo je jednostavna klupska traka, čiji se groove očituje kada dodatna bas sekvenca stigne, u drugom dijelu trake.", rekao je Klock.

Na kompilaciji 'Klockworks 20' mogu se naći i trake artista kao što su DVS1, Trevino, Sterac, Dax J, Etapp Kyle i mnogih drugih. 'Klockworks 20' izlazi 25. rujna/septembra.

Izdanje možete nabaviti po sniženoj cijeni ovdje, a 'Twenty' poslušajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...