Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Laurent Garnier

Majstor se vraća s proslavom 10 godina Skryptöm etikete

  • Mixmag Adria
  • 11 April 2017
Premijera: Laurent Garnier

Laurent Garnier. Ime koje je diljem svijeta sinonim za dance glazbu i istinska legenda, čovjek koji je oblikovao način na koji slušamo elektronsku glazbu u klupskom okruženju.

Francuz je aktivan već više od 30 godina, a tijekom tog vremena, ne samo da je ostavljao plesače u transu diljem svijeta sa svojim DJ setovima, već je producirao i neke od najboljih traka svih vremena. 'The Man With The Red Face' je dovoljno spomenuti.

Ovo se može činiti kao pretjerano hvaljenje, no ako to itko zaslužuje, onda je to Garnier i njegova vizija, koji su dobili i francusku Medalju časti, koja je ekvivalent engleskoj tituli viteza.

Osim nedavnih DJ setova po cijelom svijetu, na njegovim omiljenim mjestima, koja uključuju Time Warp i Oval Space, Garnier je ponovno zauzet i produkcijom, kao i pojavljivanjem na Kompaktu, a sada je dostavio novu traku za kompilaciju koja izlazi povodom 10 godina Skryptöm etikete.

Pariški label osnovan od strane Electric Rescue je mjesto za sve njegove omiljene techno artiste, a kompilacija koja izlazi sadrži i trake od Truncate, Inigo Kennedy, Roman Poncet i Maxime Dangles.

Donosimo vam ekskluzivno premijeru Laurentove trake koja će se naći na kompilaciji i koja je divlja baš kao što joj i ime govori - 'Electric Djjedi Disco Biscuit'. Devetominutna traka je klasičan Garnierov komad, s zaokretima iz deep, niskog bassa koji se probija kroz traku i uzvišenom progresijom, kakve samo on može napraviti.

Load the next article...
Loading...
Loading...