Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Monika Kruse i Pig & Dan

Techno titani ujedinjeni za podij

  • Mixmag Adria
  • 19 May 2017
Premijera: Monika Kruse i Pig & Dan

Monika Kruse s bazom u Berlinu, udružila je snage s kolegama, techno inovatorima Pig & Dan, kako bi isporučili 'Get Me On' EP, na kojem se nalazi i odjekujuća, rubna naslovna traka.

Veterani industrije, Kruse i Pig & Dan surađivali su na kvalitetnom materijalu i prije, izdavši 'Oblivion' EP prošle godine, koji je uključivao i dragulj koji se istaknuo, 'Satisfaction'. Ta traka je završila i u našim top techno trakama koje su razvalile 2016. godinu.

‘Get Me On’ dostavlja pravu techno esenciju koja vlada floorovima, sa zaglušujućim basom, lepršavim i melodičnim synthovima i kidanim vokalima. Kruse je još jednom i potvrdila koliko joj je zadovoljstvo bila ova suradnja:

"Uvijek sam sretna kad mogu sa svojom braćom provesti vrijeme u studiju, jer se toliko zabavljamo i vrijeme nam jednostavno proleti. Za mene je ovo jedna od mojih najemotivnijih produkcija u posljednjih nekoliko godina. Kombinirajući soul vokale s melodičnim technom je čista esencija mene kao artista."

S vrlo zaposlenim ljetom pred sobom, Kruse je najavila i prvi showcase Monika Kruse & Friends party, tijekom Off Weeka u Barceloni, 15. lipnja/juna.

Poslušajte 'Get Me On' ispod i potražite 'Get Me On' EP kada izađe 29. svibnja/maja preko Terminal M. Kupite ga ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...