Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Premijerni nastup Monike Kruse u Zagrebu je vrlo blizu

Pridružuju joj se DJ Jock i ShiPe

  • Mixmag Adria
  • 20 April 2017
Premijerni nastup Monike Kruse u Zagrebu je vrlo blizu

Future Scope serijal se nastavlja u petak, 21. travnja, u klubu Boogaloo Zagreb, kada će premijerno nastupiti njemačka techno ikona, vlasnica etikete Terminal M Monika Kruse. Prije nje će veliki (glavni) floor dobro ugrijati splitski DJ i producent Jock, kojeg podržavaju imena kao što su Carl Cox i Richie Hawtin, dok će za zatvaranje biti zadužen F-Scope rezident Shipe. Na malom flooru očekuju vas provjerene snage Senno i Matya.

Dodajmo kako je prvi autorski rad Monike Kruse izašao 1995. godine, uz pomoć Richard Bartza poznatog i kao Acid Scout, otkad njezina karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njezini nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a iste je godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju. Krajem devedesetih lansirala je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njezin energični i jaki techno. To ju je i dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi. 2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album Panoramakoji je producirala s Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj berlinskoj Panorami / Berghainu.

Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je nekoliko godina aktivnija nego ikad. Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih do sada najboljih traka, a nastupala je i na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama.

Ne propustite premijerni nastup ikone svjetske elektronske scene Monike Kruse u klubu Boogaloo već sutra, 21. travnja/aprila.

Ulaznice su dostupne po povlaštenoj pretprodajnoj cijeniod 80HRK na blagajni kluba Boogaloo te u sustavima Eventim i Entrio, na prodajnim mjestima, ali i online!

Više informacija potražite na službenoj Future Scope FB stranici kao i u FB eventu!

Load the next article...
Loading...
Loading...