Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Premijerno poslušajte novi Mixmag miks DJ Maxa na 2. programu Hrvatskog radija

U sklopu emisije 'Welcome To The Club'

  • Mixmag Adria
  • 12 July 2017
Premijerno poslušajte novi Mixmag miks DJ Maxa na 2. programu Hrvatskog radija

Svakoga tjedna, u eteru HR2, DJ Max promovira različite žanrove elektroničke glazbe i urbane subkulture. Emisija predstavlja novitete svjetske produkcije klupske glazbe, donosi aktualne hitove i klupske klasike. Emitira se srijedom na četvrtak od 23:00 do 01:00 sat.

Kultna serija tjednih radijskih emisija elektroničke glazbe 'Dobrodošli u klub' (Welcome To The Club) započela je s emitiranjem na Drugom programu Hrvatskog radija davne 1996. godine i tijekom sezona emitiranja postala značajan faktor u oblikovanju hrvatske klupske scene. Putem intervjua i gostujućih DJ mikseva hrvatskoj su publici predstavljeni brojni domaći i strani DJ-i i producenti, a visok nivo kvalitete i atraktivnost sadržaja okrunjen je u studenom 2016. nagradom 'Ambasador' za najbolju radijsku emisiju.

U 924. emisiji 'Welcome To The Club' održat će se premijera 'Mixmag Summer Mix 2017'...

U prvom dijelu 924. emisije 'Welcome To The Club' moći ćete poslušati novija mainstream club i club house izdanja, a u nastavku slijedi svjetska radijska premijera miksa 'Mixmag Summer Mix 2017', kojeg je ekskluzivno za Mixmag Adria napravio DJ Max, autor i urednik radijskih emisija 'Welcome To The Club'.

Ovaj miks je ujedno i najava Mixmag Ultra Boat Party-a, na kojem u petak nastupaju DJ Max i Tom Bug, što je izvrstan warm up party za Maxov večernji nastup na Ultra Europe festivalu, istog dana, 30 min iza ponoći.

Miks možete poslušati na našem Soundcloudu ili na linku ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...