Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Project Vojarna - open air techno party s posebnom posvetom

Marko Nastić, Ivan Komlinović, Insolate, Veztax, Jolly Joke.

  • Mixmag Adria
  • 28 June 2017
Project Vojarna - open air techno party s posebnom posvetom

Glazbena Udruga " ECHO " & Decoded Records predstavljaju Project Vojarna 2017, a veliki open-air party će se održati 1. srpnja/jula u šibenskoj bivšoj Vojarni Bribirskih knezova.

Na velikom open-air partyju, očekuju nas vrhunski regionalni selektori, pa će prvog dana srpnja Vojarnu preuzeti Marko Nastić, Ivan Komlinović, Insolate i Veztax, a pridružit će im se i Jolly Joke te Edy C., Jungle Boyz, Okac, Amigo, Chuby, Santiago Batacosta, Sugga Daddy, Nick Jelly i Mani.

Na ovoj lokaciji, u šibenskoj vojarni, nekoliko godina zaredom održavao se Terraneo festival, a poslužila je odlično i za prošlogodišnji Road2Moondance party.

Ipak, Project Vojarna bit će poseban event ne samo zbog line-upa, već zbog razglasa preko kojeg će techno tresti Vojarnu, a koji je pripadao prije nekoliko dana preminulom 'meštru od zvuka', Marijanu Rošku, Rokiju. Ozvučio je brojne partyje na dalmatinskoj obali svojim razglasom koji je konstantno nadograđivao i unaprijeđivao te koji će grmiti ove subote Vojarnom njemu u čast.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 70kn do 1.7., a na dan po cijeni od 100kn.

No, mi vam poklanjamo 2x1 ulaznicu za Project Vojarna party. Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici linkati traku ili mix jednog od selektora s line-upa. Dva komentara koja prikupe najviše lajkova, dobivaju ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti u petak u 12h. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...