Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Fotogalerija: Proljeće u Sky Baru

Igor Marijuan, Gorge i drugi

  • Mixmag Adria
  • 17 May 2017
Fotogalerija: Proljeće u Sky Baru

Jedan od najljepših panoramskih barova u Bosni i Hercegovini održao je obećanje. Na početku proljeća najavili su četiri vrhunske zabave i to obećanje održali.

Uz kvalitetan glazbeni program i zanimljiva događanja, u ponudi je i širok izbor pića, čajeva, koktela i vrhunskih vina.

Igor Marijuan, šef Ibiza Sonica radija, goste je počastio svojim sanjivim progresivnim setom. Uz ugodno druženje, Igora su zadirkivali za njegovo prezime sve do zore. "Nema ljutnje to mi rade gdje god dođem," veselo je zaključio Igor i dodao da je od prošle godine stalni član ekipe Burning Mana, pa je posebno dobro kada se spoje njegovo prezime i festival na kojem se pali velika vatra. Super lik i dobar miks koji je najavio seriju dobrih zabava u Sky baru.

Druga po redu zabava odvila se 3 tjedna kasnije gdje su posjetitelji mogli poslušati lagane setove koje puštaju ljudi okupljeni oko OOOAC.

Treća zabava dolazi s proljetnim sarajevskim snijegom, iako su svi očekivali jedan lijepi zalazak i kvalitetnu muziku. Došlo je do zastoja sa suncem, ali ne i s dobrom muzikom. Sarajevska ekipa Nomen Nescio Nights je organizirala posebnu zabavu referirajući se na veliku nezaposlenost u BiH - NN Afterbiro Party. Gosti su bili očarani setovima koji su počeli u 15 sati i trajali do kasno u noć. Nastupili su Audiometric Lane i Petra iz Dubrovnika, a sarajevska podrška bio je Treba mi Bass.

Nastup njemačkog majstora Gorgea u Sky baru je bila je točka na dano obećanje - proljeće u Sky baru je bilo i više nego dobro uz magične trenutke i vrhunsku produkciju te kvalitetnu muziku koja se ovdje puštala. Ako se po jutru dan poznaje, a po proljeću ljeto mjeri, slijedi još jedna izazovna sezona u Sky baru. Koje svjetske zvijezde će nastupiti ovog ljeta saznati ćete prvi ukoliko budete blizu Mixmag Adrie ili pak Sky bara u Sarajevu.

Ako već niste, pročitajte i intervju s Gorgeom, a ispod pogledajte fotogaleriju.

Load the next article...
Loading...
Loading...